Fotomat zažiaril na Starmus VII: Spojili sme vedu a mobilné technológie!

FOTOMAT mal tú česť zúčastniť sa prestížnej vedecko-kultúrnej akcie STARMUS VII, ktorá sa konala v Bratislave a trvala celý týždeň.

Naša služba, ktorá umožňovala tlač fotografií priamo z mobilných zariadení, sa tešila veľkému záujmu, a to nielen zo strany laureátov Nobelových cien, ale aj širokej verejnosti.

Tento výnimočný týždeň sa začal veľkolepým koncertom Jeana-Michela Jarreho s Brianom Mayom na nábreží Dunaja. Počas podujatia sa otvárali zásadné témy ochrany prírody, našej Zeme a možnostiam, ako stabilizovať negatívne vplyvy techniky, ale aj samotného človeka na našu planétu.

Súčasťou akcie bol aj slávnostný večer odovzdávania cien Stephena Hawkinga za vedeckú komunikáciu a významný prínos v tejto oblasti. Medzi účastníkmi a spíkrami boli aj také osobnosti ako biologička Jane Goodall, teoretický fyzik Kip Thorne, morská biologička Sylvia Earle či kozmonat Charlie Duke, ktorý sa prechádzal po Mesiaci. Akcie sa zúčastnilo mnoho zahraničných médií a medzi návštevníkmi bolo veľa mladých študentov, zapálených pre vedu.

Účasť na tomto prestížnom podujatí pre nás predstavuje mimoriadny úspech a potvrdzuje náš významný prínos v oblasti moderných technológií.

 

 

Prečítajte si viac

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Chceš mať neustály prísun Fotocoinov na tlač fotiek z mobilu? Stačí si denne tlačiť fotky vo FOTOMATE a my tvoju aktivitu odmeníme a vrátime ti Fotocoiny! Spúšťame súťaž o Fotocoiny! Odmeníme TOP 10 z vás, ktorí si denne vytlačíte najviac fotiek. Výhercov budeme...

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

… a hneď prvý deň! Vedeli sme, že ste fanúšikmi papierovej fotky! V stánku FOTOMAT nájdete až tri naše mašinky na tlač fotiek, najfotogenickejšie hostesky, ale aj rekvizity a nekonečný fotopapier. Áno, nekonečný, splníme každé fotoprianie. Nikto domov neodíte bez...

Top bodyfitneska Adela Ondrejovičová miluje rodinné fotoalbumy!

Top bodyfitneska Adela Ondrejovičová miluje rodinné fotoalbumy!

Na konte má 40 zlatých medialí z najprestížnejších svetových podujatí. Adela Ondrejovičová je naša najúspešnejšia bodyfitneska. Jej fotky obdivuje nielen ten, kto sa venuje silovému športu. Sama má v mobile vyše 20-tisíc fotografií. Na svoju prvú fotku si dobre...